Behandling av stoff

Det er veldig viktig at man vasker stoffe på 40* når det er nykjøpt. Siden nykjøpt stoffe krymper ca 4 cm +- under første vask. Vist ikkje stoffe blir vaska før det blir syd vil sømmene bli stygge. Det er også lurt å bruke milo i stede for pulver på stretch stoff, då holder stretchen seg lenger og ikkje bli ødelagt.  

Eg hadde tilsammen 8 runder med vasking. Fem av stoffa vart vaska med skyllemiddel og vaskepulver og brukte miniprogramet på vaskemaskinen på 40*. Dei tre andre vaska eg med pulver og milo, det vart  også vasket på miniprogram  på 40*

Her ed dei to siste stoffa som ikkje var med på inkjøps innleget, desse skal eg bruke på boksen, den lilla skal brukes litt på bodyen, den grå blir så og sei heile buksen uten om kanten øverst og kansje nederst på beina. Så den lilla blir øverst og mest sansynelig nederst på buksa. Den lilla er eit stoff som hetter ribb og er vanlig å bruke øverst på bukser. Den grå er det øverste bilete og den lilla er det nederste, det er litt vanskelig å sjå lilla fargen, den er mykje kraftigare i virkeligheten. Er barre vanskelig å fange fargen med mobil kamara.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne-Sofie

Hanne-Sofie

19, Øygarden

Eg er ein jente på 19 år som tenkte å lære seg å sy samt blogge om sy utfordringene eg støtter på, å ferdig resultat. Tenkte også å blogge om kamra bruk og ta bilete av natur og gjenstander.

Kategorier

Arkiv

hits