Mandagen innkjøp!

Dette var innkjøpet mitt på mandag og starten på sy læringen min.  Butikken  eg valgte å dra til for å handla var Stoff og Stil som ligger i nerheita av Åsande ut mot salhus. Det var kun ein ting eg planlagte at  eg skulle laga og derfor kjøpe mønsteret/ oppskriften til. Etter som at det er så mykje utvalg av mønster/ oppskriftar er det lett for å gløyme kva man eg skal kjøpe. Eg ente opp med å kjøpe tre forskjellige mønster hefter, to av mønster heftene hadde mønster til flere plagg.Som dyk ser på bileta er alt baby ting, det er ikkje fordi eg har eller skal ha ein baby, men fordi eg vil lære meg og sy barne ting til den dagen eg sjølv får ein baby. Dei mønstera eg har bestemt meg for å lage er kjolen, Baby nest, Bodyen med armer og buksa uten heldekka føter.På bilde ser  du 6 av dei 8 stoffa eg kjøpte stoffa du ser på bilde er til kjolen, bodyen og to baby nest. det er veldig vanskelig å besteme seg for kva stoff man skal kjøpe. Det er enormt bra utvalg og man blir lett usiker på kven av stoffa man bør kjøpe og satse på. Derfor er eg veldig glad for at mamma var med meg når eg skulle velge mitt stoff, hadde nok fortsatt vert der vist ikkje det var for at  mamma var  med!Her er det meste av tilbehøret eg kjøpte til dei forskjellige mønstra, Det mangler nokon tråer på bilete siden eg har byrd å sy det eine baby neste. Men prosessen har stoppa litt opp siden eg har kjøpt feilt skråband og må derfor inn på stoff å stil å kjøpe sateng skråband i stede for bomul. Turen går nok inn igjen på fredag siden mamma har fri og ville være med. Skulle eigentlig inn i dag, men utsatte det slik at mamma kan være med.

Kem veit kansje eg finner noko ant gøyt eg kan lage eller mer stoff så eg kan lage fleire av dei eg har kjøpt barre med annet stoff.

 

2 kommentarer

marthe Dybdahl

16.09.2015 kl.21:56

Hei hei

super fin blogg du har! Hvor finner du inspirasjonen fra? Liker veldig godt bloggen din!

Fie

16.09.2015 kl.22:29

marthe Dybdahl: Har funne insperasjonen til å sy fra min kusine på 30 og Tanto mi :)

Skriv en ny kommentar

Fie

Fie

19, Øygarden

Eg er ein jente på 19 år som tenkte å lære seg å sy samt blogge om sy utfordringene eg støtter på, å ferdig resultat. Tenkte også å blogge om kamra bruk og ta bilete av natur og gjenstander.

Kategorier

Arkiv

hits